Translate

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση 5/5/2018

     ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
     ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
          ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                                            Κολοκοτρώνη 20 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                       Τηλ: 697223123
                                                               https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                                 https://sppyne.blogspot.gr/

                                                                                                                    Πάτρα 05/05/2018


 Το Σωματείο μας, κατόπιν ενεργειών και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, από νωρίς το πρωί της 3 Μάιου 2018 και μέχρι και σήμερα, πληροφορεί όλους τους συναδέλφους, μέλη, φίλους, υποστηρικτές, συνοδοιπόρους, πως με ενεργή παρουσία του Προέδρου μας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις 13:55 το μεσημέρι της 3 Μάιου 2018, πήρε τελικά υπογραφή και το δεύτερο Π.Δ., οπότε και τα δύο βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι:
Στις 26 Μαΐου θα πρέπει να αποπληρωθούν τα αναδρομικά του Απριλίου, Μαΐου καθώς και προπληρωμή του μήνα Ιουνίου. (Σαφώς η αποπληρωμή των νυχτερινών, υπερωριών και εξαιρέσιμων του Φεβρουαρίου, θα γίνει κανονικά όπως πληρώνονται στις 15 Μάιου).
Το Σωματείο μας κάνει ενέργειες ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και έγκυρη ενημέρωση αποφεύγοντας κάθε εμπόδιο και ανοίγοντας δρόμο σε ότι είναι εναντίον στα συμφέροντα μας. Σε αυτήν την προσπάθεια του ζητά από όλους σας την στήριξη και την εμπιστοσύνη, μέρος της οποίας έχει την ευκαιρία να διακρίνει μέσα από τις σελίδες, και τα site, καθώς και από την φυσική σας παρουσία. Νιώθουμε καθαροί, δυνατοί ενώ έχουμε την ανιδιοτέλεια γνώμονα, δεν επιβάλουμε σε κανέναν να μας διαβάζει, ούτε όμως θα αφήσουμε να μας αμφισβητούν ομοσυνδικαλιστικές οργανώσεις με παραπλανητικές ενημερώσεις. Ξεκάθαρα θα διαγράφουμε πορεία που αναδεικνύει το έργο το οποίο επικροτείται χρόνια τώρα.
Υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε διαψεύθηκαν οι εξαγγελίες μας, αλλά ούτε, αυτά που έχουμε χαράξει διότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ανακοινώνουμε τις ενέργειες μας. Τώρα εάν οι υπόλοιποι έχουν ωραίο επικοινωνιακό λόγο να αναφέρουν τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, φυσικά αυτό συμβαίνει με διαφορά χρόνου, που είναι ο χρόνος για να τα αντιληφθούν, πολλές φορές ίσως ο χρόνος αυτός να είναι για να τα διασταυρώσουν αν ισχύουν αυτά που φέραμε ως ολοκλήρωση, τότε είναι καλύτερα να έχουν μια επικοινωνία μαζί μας για να τους τα μεταφέρουμε, αντί να τα διαβάζουν από τις ανακοινώσεις μας. Διαφορετικά πάντα θα τρέχουν και θα υποχρεώνονται ώστε να μαθαίνουν και να αναπαράγουν το κοινό καλό που αποτελεί σκοπό μας.

Η μοναδική πηγή πληροφόρησης μας είναι οι ίδιες οι ενέργειες μας και αλίμονο αν είμαστε αποδέκτες πληροφοριών. Αυτό το βλέπουν όλοι οι νέοι συνοδοιπόροι που τελευταία αποτελούν την σάρκα και τα οστά σε όλα τα μέρη της χώρας. Η επικοινωνία με τους συναδέλφους μας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι ειλικρινής και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει, καθώς έμπρακτα φέρουμε την ευθύνη και το βάρος των ενεργειών μας.
Ιστορίες που είναι εναντίον στα συμφέροντα μας θα τις τελειώσουμε με την συλλογικότητα σας που θα οργανωθεί οπότε και εάν χρειαστεί αναγκαίο. Στο σημείο αυτό δεν χρειάζεται παρέμβαση από όλους εσάς, βρισκόμαστε μπροστά στο στόχο μας και θα συνεχίζουμε. Στο διαδίκτυο πολλά μπορούν να ειπωθούν όμως τα ουσιαστικά τα έχουμε βγάλει από τις σελίδες της καθαρής εκπροσώπησης.
Μπορείτε να αναπαράγεται τις ενημερώσεις μας όχι όμως τις ενέργειες μας, για αυτές είναι αρμόδιοι εκπρόσωποί μας και προΐσταται ο πρόεδρος μας κ. Οικονομόπουλος
Όλα αυτά για τις οικογένειες μας και τα παιδιά μας.
Αυτά όλα αποτελούν μια
αληθινή εικόνα μέσα στο χάος που κάποιοι θέλουν πάντα να διαχέουν ώστε να έχουν λόγο ύπαρξης.
Τελειώσαν και ουσιαστικά σήμερα νωρίς το πρωί μεγάλος κύκλος επαφών του Προέδρου μας και αρχίζουν άλλες επαφές στην πορεία.

                                                                  Εκ της
                                                    Διοικήσεως του Σωματείου
(https://sppyne.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.