Translate

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Συνάντηση το Δ.Σ. του Σωματείο μας με τον Αρχηγό Π.Σ.

    ....Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αν έχω παραβλέψει νόμιμες ενέργειες για την εφαρμογή του νόμου, είπε ο Πελοποννήσιος Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος...

   ....Καθαρές κουβέντες αντάλλαξαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Σωματείου μας 
 κ. Οικονομόπουλος Γεώργιος με τον κ. Αρχηγό του Π.Σ. και αυτό ικανοποίησε το Δ.Σ. γιατί έδειξε ότι έχουμε να κάνουμε με ηθικό άνδρα.
 
                                                                                                   
           ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
      ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
     ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
                    ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
           Κολοκοτρώνη 20 Πάτρα 5ος Όροφος
                                                                                 Τηλ. 6977 223123
                                                                      https://sppunotde.blogspot.gr

                                                                         https://sppyne.blogspot.gr

          Αριθμ. Πρωτ. 73                                                                   Πάτρα 19 Απριλίου 2017

 Θέμα: << Προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. μας με τον κ. Αρχηγό του Π.Σ.>>

  Σε μια συνεχή προσπάθεια βρίσκεται το Δ.Σ. του Σωματείου μας ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους αρμόδιους φορείς, πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για να εφαρμοστεί η νομιμότητα.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 π.μ. στο γραφείο του κ. Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Βασίλειου Καπέλιου, προγραμματισμένη συζήτηση, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά κυρίως το θέμα της ένταξης μας στο μόνιμο προσωπικό.

Ο κ. Αρχηγός τόνισε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη του αναλογεί στην περίπτωση που έχει παραβλέψει νόμιμη ενέργεια.
Αυτό ικανοποίησε εν μέρη το Δ.Σ. του Σωματείου μας διότι δείχνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα ως προς το ήθος του Αρχηγού.
Ο Πρόεδρος μας τόνισε στον Αρχηγό ότι έπρεπε να είχε βγάλει την Διαταγή και πως ο νόμος δεν είχε κανένα κόλλημα.. Ακολούθησε διάλογος 40 λεπτών και ανταλλαγή απόψεων με ενδιαφέρον  περιεχόμενο.

Συμπερασματικά: Σε επικείμενη συνάντηση του Σωματείου μας με τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα όπου και αυτό δρομολογείτε, θα επιδοθεί από τον κ.Αρχηγό θετικότατη εισήγηση και θα συνεργαστεί μαζί μας ενημερώνοντας μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι επιδόθηκαν δύο έγγραφες επιστολές και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ξεκαθάρισε πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει η αναμετάδοση πληροφοριών από συναδέλφους του Αρχηγείου σε συναδέλφους μας που μόνο κακό κάνουν και έχουν κάνει έως τώρα. Σε αυτό μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αρχηγός πως θα επιληφθεί για να σταματήσει.

Ορίστηκε εκ νέου ραντεβού με τον κ. Αρχηγό όταν η πολιτική ηγεσία διαμέσου πάντα του Πρωθυπουργού έχει μια καινούργια δίκαιη πολιτική επιλογή στο επίμαχο ζήτημα μας.
Επίσης τονίστηκε ξεκάθαρα ότι οι Διοικητές πρέπει να εναρμονίσουν τους υπό μονιμοποίηση Π.Π.Υ. με το μόνιμο προσωπικό στα καθήκοντα και στο ωράριο, όπως σαφώς προβλέπουν τόσο ο νόμος 4455/17 άρθρο 13 όσο και η Διαταγή Αριθμ. Πρωτ. 24565 οικ. Φ. 105.6 αντίστοιχα.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, αύριο θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα στις προγραμματισμένες επισκέψεις στις Π.Υ. της περιφέρειας δράσης μας, όπου οφείλετε όλοι να παραβρίσκεστε διότι η φυσική παρουσία μας λύνει όλες τις τυχών απορίες που δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν διαμέσου μιας ανακοίνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας καλείτε από όλη την Ελλάδα και μας εμπιστεύεστε.
Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για το επίμαχο ζήτημα μας.
Επίσης καλούμε οποιονδήποτε καλοπροαίρετο συνάδελφο έχει την ψυχική διάθεση - δύναμη να μας προτείνει πρόταση για την επίλυση των δυσκολιών που ίσως μας εμποδίσουν.


                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                     Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας


      Οικονομόπουλος Γεώργιος                                                                 Πολίτης Παναγιώτης


                             

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.