Translate

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση του Σωματείου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων

      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
     ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ 
                  ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
       Κολοκοτρώνη 20 Πάτρα 5ος Όροφος
                      Τηλ: 6977223123
                                                                    https://sppunotde.blogspot.gr

                                                                        https://sppyne.blogspot.gr

      Αριθμ. Πρωτ. 89                                                                               Πάτρα 29 Απριλίου 2017

                                                                             ΠΡΟΣ
                                                      
                                                        ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
                                                        ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ


Συνάδελφοι/σες ,
Βρισκόμαστε στην θέση να σας κάνουμε γνωστό ότι αρχίζει να διαφαίνεται ξεκάθαρα μετά την συνάντηση μας με τον κ. Αρχηγό στις 19/4/2017 μια θετική αντιμετώπιση ως προς τα πρώτα ζητήματα που του θέσαμε. Οφείλουμε όμως να τονίσουμε ότι παρόλο των κακόβουλων ενεργειών συνδικαλιστικών μας φορέων, ο κ. Αρχηγός τόσο με τις προφορικές εντολές του αλλά όσο και με τις πράξεις του αρχίζει να συγκλίνει ως προς αυτά που μας υποσχέθηκε, ότι θα σταματήσει τυχόν παραπληροφόρηση.
Χωρίς να σταματάμε την προσπάθεια μας για το επίμαχο ζήτημα μας, σας ενημερώνουμε ότι οι επαφές μας είναι πολύ στενές και συχνές με τους πιο αρμόδιους παράγοντες που προσπαθούμε να τους φέρουμε σε γραμμή σύγκλισης για το ζήτημα μας και συνεχίζονται ακόμα ποιο μαχητικά στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Οφείλουμε να είμαστε  προσεκτικοί την δεδομένη στιγμή που θέσαμε τις βάσεις για την εφαρμογή της νομιμότητας και ποιο προσεκτικοί στο διεκδικητικό πλαίσιο και για τους υπόλοιπους συναδέλφους που ανανέωσαν τη θητεία τους.
Για αυτούς τους λογούς που πιστεύουμε ότι είναι σπουδαίοι και πρωταρχικοί οφείλετε να είστε ποιο προσεκτικοί τι σας λένε και πως έχουν τα γεγονότα, διότι αλλιώς είναι και αλλιώς παρουσιάζονται. 
Αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν, παρά μόνο μας πολώνει σε βαθιά απόσταση, συνάδελφοι/σες. Να ενημερώνεστε από τo σαιτ μας sppyne.blogspot.gr  και στην σελίδα μας στο fecebook              «ΣππυΝΕ Καθαρή Εκπροσώπηση ».
Διότι κάποιοι ''συνάδελφοι'' θέλησαν να μας φιμώσουν ηλεκτρονικά μπλοκάροντας τα τελευταία προφίλ, ώστε  να χάσετε την ροή των ενεργειών μας, όμως την ροή της φυσικής μας παρουσίας και την δράση μας δεν μπορεί  να την σταματήσει κανένας.
Γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, χωρίς διαφάνεια και ξεκάθαρο πλαίσιο μόνο εκ του πονηρού είναι.
Μάλιστα να τα διαγράφουν αυτοί που ευθύνονται για την απογοήτευση ολοκλήρου του κλάδου, που ακόμα δεν έχουν δώσει εξηγήσεις γιατί πράττουν έτσι άστοχα. Δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα εφόσον δεν ήρθαν σε σύγκλιση ώστε να συνεχίζουν το ματαιόδοξο γι αυτούς έργο τους.
Συνάδελφοι δεν θα αφήσουμε αυτή την φορά να περάσει τίποτα απαρατήρητο. Το ζήτημα το θέσαμε αρμοδιότερα και σας εφιστούμε την προσοχή σας, διότι όποιος διαπραγματεύεται στα τυφλά από όλους μας και εν άγνοια μας, σίγουρα τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά και το είδατε τώρα αυτό, αλλά  και τόσα χρόνια πριν, όποτε δυο τινά θα συμβούν:  
 1) Δεν θα έχουν κάποια τύχη  οι ενέργειες αυτές για το προτεραιότητας ζήτημα μας.
 2) Θα βρουν έτυμη τη λύση στο πρωθυπουργικό γραφείο που έθεσε το Σωματείο μας .

Οποιαδήποτε παρενέργεια γίνει και δεν έχει αυτό το τέλος που οφείλουμε στον κλάδο, θα μας βρίσκεται μπροστά σας διότι πολλές ανακρίβειες και άστοχες ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα
και ορθά αναρωτιούνται αρκετά μελή  ανά την Ελλάδα, είχατε αφήσει εκκρεμότητες πριν την τροπολογία και θεωρήσατε σωστή την στιγμή  μετά από τρεις μήνες να τις κλείσετε τώρα;
Θέλοντας να σας ενημερώσουμε συνάδελφοι δια στόματος του Πρωθυπουργού να αναμένεται… Θα σας ενημερώσουμε για όλη την ροή των ενεργειών μας και κάθε πράγμα στην ώρα του. Συνεχίζουμε τον αγώνα. 

Καλή πρωτομαγιά.
                                                   
                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                     Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γραμματέας

           Οικονομόπουλος Γεώργιος                                                                Πολίτης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.