Translate

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Δελτίο Τύπου

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ 
             ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

    Κολοκοτρώνη 20 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                      Τηλ: 6977223123

                                                           https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                              https://sppyne.blogspot.gr/

                                                                                                                      Πάτρα 15/03/2018

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας οι εκπρόσωποι του, αλλά και ο Πρόεδρος μας την τελευταία εβδομάδα βρίσκονται σε συχνές επαφές και παρακολουθούν με επαγρύπνηση όλες τις διαδικασίες που άπτονται, για να είναι στην σωστή χρονική στιγμή η ένταξη των 2183 Π.Π.Υ. στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος σύμφωνα με τα εξαγγελθέντα τόσο της Υπουργού Ανασυγκρότησης κ. Όλγας Γεροβασίλη, όσο και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τοσκα Νικόλαου, αλλά και του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα.
Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να έχουν την υπομονή, την προσμονή, αλλά και την
ετοιμότητα. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγιναν πολλές παρεμβάσεις για να παρεμποδιστούν οι διαδικασίες, όμως αντιμετωπίστηκαν από το σωματείο μας εύστοχα. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει χτες αλλά και σήμερα κατόπιν επικοινωνίας με τα αρμόδια τμήματα, σας ενημερώνουμε ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία το θέμα μας, για την ουσιαστική και θετική έκβαση του, καθώς τα νομοθετήματα βρίσκονται στο γραφείο κανονιστικών πράξεων για ελέγχο, και θα περάσουν από αλλά επτά τμήματα ώστε να καταλήξουν ολοκληρωμένα στο Υπουργείο Ανασυγκρότησης και εν συνεχεία να διανεμηθούν αρμόδιος στο Α.Π.Σ. Αυτή η διαδικασία όντος απαιτεί χρόνο τουλάχιστον από τρεις έως τέσσερις μέρες.
Τονίζουμε ξεκάθαρα ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία το ζήτημα μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι εφησυχαζόμαστε. Αντίθετα τα τελευταία βήματα όπως έχουμε εξαγγείλει είναι τα πιο δύσκολα διότι πολλοί κίνδυνοι εμμένουν από αρκετές πλευρές και τους γνωρίζουμε.
Θέλουμε να μας εμπιστεύεστε να επικρατεί εγκράτεια και ότι αρνητικό πέφτει στην αντίληψή σας να μας το μεταφέρετε. Ζητάμε την κατανόηση σας και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο μας κ. Οικονομόπουλο Γεώργιο που βρίσκεται επί ποδός σε μια προσπάθεια να μας ενημερώνει έγκυρα και μέσα από τα αρμόδια τμήματα.
Σας ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζετε και μας επιλέγετε για την ενημέρωση σας. Με όλη την ευαισθητοποίηση και προπάντων την ευθύνη, σας ανακοινώνουμε ότι θα παραμείνουμε μέχρι τελικής διαδικασίας σε αγωνιστικές παρεμβάσεις όσο και αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και εντυπώσεις, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Επιτέλους πλέον τους γνωρίζουμε, δεν είναι όμως ώρα για τέτοια παιχνιδάκια.
Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προχωράμε γιατί μπορούμε και πράττουμε, γιατί το οφείλουμε.
Ακούγονται αρκετά, γράφονται πιο πολλά άλλα παράλληλα κάθε στιγμή φτάνουν περισσότερα στοιχεία στον Πρόεδρο μας, ο οποίος κάνει αξιολόγηση των πληροφοριών και επεμβαίνει ώστε να έχει αποτέλεσμα. Σε αυτήν του την προσπάθεια ας τον βοηθήσουμε όλοι εμείς και να τον διευκολύνουμε στο πολύπλευρο έργο του.


Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.