Translate

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. κ.Οικονομόπουλου Γεωργίου

Πυροσβέστες πυροσβεστριες,
Σε μια δύσκολη χρονικη στιγμή όπου αντιλαμβάνομαι την ψυχολογία ολων των συναδέλφων μου... - έπειτα απο τόσα χρόνια σε μια ομηρία - την τόσο αποδοκιμασία είναι δύσκολο να αποκτηθεί εμπιστοσύνη μεταξύ μας διότι η ενημέρωση είναι διάχυτη από πολλές πλευρές και από καλοπροαίρετους και από κακοπροαίρετους .
Θέλω με διαφάνεια να σας εξήγγειλω ότι η επαφές μας είναι έγκυρες και απαρτίζονται με ειλικρίνεια σοβαρότητα και αποτέλεσμα . Σε περίπτωση που κάτι παρεκκλίνει της ένταξης μας στο Μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό σας διαβεβαιώνω ότι είμαι ο πρώτος που θα κινηθώ εναντίον όποιου εμποδίζει την διαδικασία , και σε όποιον κάνει παρεμβάσεις ώστε να μην λυθεί το ζήτημα με αξιοπρέπεια... και όταν λέμε αξιοπρεπεια εννοούμε με όλα τα δικαιώματα όσον αφορά την Κατηγορία Β με την προϋπηρεσία μας από την πρώτη μέρα στο πυροσβεστικό Σώμα καθώς επίσης

και την κατάργηση ισάριθμων οργανικών θέσεων και δημιουργία μονίμων όπου υπηρετούμε , όπως σαφέστατα ορίζει το νομοθετικό και όχι οπως με υπόγειες ενέργειες προωθούν κάποιοι νομικοί που εξυπηρετούν εκ του πονηρού συμφέροντα για να συνεχίσουν κάποιοι να έχουν λόγο ύπαρξης όπως έχω τονίσει κατά κόρον γυρίζουμε σελίδα στην τακτική έμπρακτα .
Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα αφήσω να περάσει τίποτα απαραίτηρητο και σας ενημερώνω ότι τα νομοθετήματα πέρασαν από όλα τα γραφεία κανονιστικών πράξεων ελέγχου ώστε μετά την υπογραφή τους να επιστρέψουν στο καθεαυτό Υπουργείο που προΐσταται (Υπουργείο Ανασυγκρότησης) και να καταλήξουν στο Αρχηγείο.
Από πλευράς Αρχηγείου όλα είναι έτοιμα ώστε να ενταχθούμε στο μισθολόγιο του μόνιμου προσωπικού και να αποδοθεί η μισθοδοσία μας όπως και στο Μόνιμο προσωπικό με προπληρωμή όπως και αυτό το έχουμε εξαγγείλει προ μηνών, ημερομηνίες δεν γνωρίζουμε, για αυτό το λόγο θα σας επιστήσω την προσοχή να είμαστε σε επικοινωνία ειδικά οι εκπρόσωποι των ΠΥ αν το χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο ιδιος ο υπουργός Προστασίας Του Πολίτη κ. Τοσκας δεν ακολουθηθεί σαφώς και θα παρέμβουμε με δυναμικες ενέργειες.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για δικαιολογία που φέρουν κάποιοι είτε υπηρεσιακοί παράγοντες είτε συνδικαλιστικές οργανώσεις που κατά το παρελθόν έχουν παίξει άσχημο ρόλο στην διεκδίκηση των αιτημάτων μας και σας προτρέπω να αδιαφόρησετε γυρίζοντας την πλάτη σε όλους αυτούς το ζήτημα για τα 500.000.00 Euro (πεντακόσια χιλιάρικα ευρώ) Που είναι επιπλέον για την ουσιαστική
Έκβαση του θέματος μας είναι μια σταγόνα στον ωκεανό .. Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή τής εκτίμησης σας
αυτήν την στιγμή ο κ. Χουλιαρακης έχει μπροστά του τα νομοθετήματα αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους . Οι στενές επαφές με την διαφάνεια μας ελπίζω να σας ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κακή διάθεση ή πρόθεση από τον οποιοδήποτε.
Καλή προσμονή
Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Σωματείου ΠΠΥ Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων
Οικονομόπουλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.